parallax background

ALLES OVER

SMEER 'EM

 

 

SMEER 'EM

Wie denkt Smeer ‘em wel niet dat ze zijn?
Hallo, wij zijn Lin(Linda) en Rick(Ricardo). Samen hebben wij in 2017 het idee van Smeer ‘Em bedacht. Smeer ‘Em heeft de UvA en HvA voorzien van de lekkerst belegde broodjes met aanvullend bakkerszoetwaren om de studenten gedurende de dag met gevulde maag(energie) college te laten volgen! Nu is het tijd voor de volgende stap... een lunch-bezorgservice.

Lees meer
parallax background

 

GEZOND MET EEN KNIPOOG

DE BESTE KWALITEIT
Lekker eten begint voor ons bij het gebruik maken van verse en verantwoorde producten. Onze vleesproducten zijn van een topslager. Andere producten zijn van fabrikanten die kwaliteit leveren. Dat broodje omelet is volgens ons écht lekkerder met een fijn sausje. Ben je aan de lijn of healthfreak? De broodjes zijn uiteraard ook zonder saus te bestellen(u geeft dit aan bij opmerkingen op  het bestelformulier). Daarvoor krijgt u dan extra garnering of waar mogelijk extra beleg.

Ook maken we bewuste keuzes in de middelen die we gebruiken. Zo dragen we ons steentje bij aan de vermindering van wegwerp plastic door gebruik te maken van biologisch afbreekbaar weggooiservies, verpakkingsmateriaal en zijn plastic rietjes verleden tijd. En door onze slimme inkoop en continuïteit van ons menu hebben we maar weinig voedselverspilling.

SMEER ‘EM

smeert tot ver over de grens.
Verschillende van onze broodjes worden belegd met belegsoorten van(ver) over de grens. Deze worden dan ook bereidt met de traditionele producten om de waarlijke authentieke smaken te krijgen. De masala kip wordt bereidt met de beste masala en ingrediënten. De Javaanse kip met de lekkerste ketjap, en de traditionele 5 Spices kruidenmix.  De peper op je broodje is ook een met Madame Jeanettes- of Adjuma bereidde zelfgemaakte “saus”.  So dare or be square.

Andere broodjes zijn weer een fusion van verschillende windstreken. Zo wordt onze Boerenomelet rijkelijk gevuld met Hollandse groenten, maar is onze Spaanse Tortilla gemarineerd met Harissa en Ras el Hanout(uit de Midden-Oosterse keuken) en gevuld met courgette, zoete aardappel en paprika. Ons “Beroemde Balletje Gehakt”(Rund) is dan ook naar het recept van Lin’s mams. De spicy variant is dan weer meer naar Rick’s roots. Verwacht bij ons op de Petjil/Gadogado ook niet de laffe satésaus van de snackbar op de hoek. Ook dit is een authentiek Javaanse saus welke we zelf maken. Nieuwsgierig? Check onze Instagram of Facebook.